EP Praha Strahov 2018

První den – silniční závod na 42 km.

Po špatném startu jsem se během prvního kola ze 13-ti propracoval mezi první jezdce z kategorie MH3 společně s Ablingerem (AUT) a Hertelem (D).  Ještě se za námi nasál Pacheto (MH-4 - POR), který jedinkrát nedostřídal, ale před posledním kopcem měl sil na rozdávání, což mu nakonec vyneslo druhé místo v jeho kategorii. Nicméně v MH trojce jsme si to rozdali v posledním krátkém, ale 10% stoupání, kde jsem chytil mírnou ztrátu na Ablingera a Hertela, kterou jsem se ještě po zbytek kola snažil docvaknout. Ale vzhledem k tomu co předváděl Hertelv zatáčkách už se s tím nedalo moc dělat. Hodilo to tedy krásné třetí místo. Důležité je, že jsem po zdravotním výpadku dokázal rovnocenně závodit s trojnásobným medailistou z paralympiády.

Druhý den – časovka

V souboji s chronometrem opět krásné třetí místo v mé kategorii v EP.

Jelikož, byl tento závod pro naše jezdce vyhlášen jako MČR, je ze mě Mistr ČR v časovce.

Důležitější je pro mě skutečnost, že jsem porazil některé jezdce a to i z kategorie MH4, které jsem nikdy v minulosti neporazil nebo jsem dojížděl těsně za nimi.

 

Výsledky 1. den

http://championchip.cz/akce/2018092910

 

Výsledky 2. den

http://championchip.cz/akce/2018093010

 

Fotogalerie EP Handicapovaných cyklistů Praha Strahov 2018 - https://www.zijushandicapem.cz/clanky/sport/fotogalerie-ep-handicapovanych-cyklistu-praha-strahov-2018.html

 

Přidat příspěvek do diskuze

*Povinné položky

Děkuji všem, kteří mi pomáhají

Sponzoři